+306972013438 Ιστιαία, Εύβοιας momafigs@gmail.com
Facebook
banner imagebanner image
 
 
 
Marika΄s Τραγήματα
Αγρόκτημα Μαρίκας Γεωργιάδη | Ελληνικά Ξηρά Σύκα Ιστιαία Εύβοια


Η επιχείρησή μας “Marika’s Τραγήματα” αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια, με την παραγωγή, την συσκευασία και την διάθεση σύκων, εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής γεύσης.

Συνεχίζοντας μια παράδοση πολλών χρόνων, καλλιεργούμε τις συκιές μας, με φροντίδα και ορθές γεωργικές πρακτικές, παράγοντας έτσι τα δικά μας σύκα στην Καστανιώτισσα Ιστιαίας Ευβοίας. Η Καστανιώτισσα αποτελεί ένα ημιορεινό χωριό το οποίο βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του όρους Τελεθρίου, σε υψόμετρο περίπου 285 μέτρων, με απόσταση γύρω στα 8 χλμ. από την Ιστιαία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Τα σύκα μας

συλλέγονται με τον παραδοσιακό τρόπο, με κόπο, κέφι και μεράκι. Στην συνέχεια αποξηραίνονται φυσικά κάτω από τον καυτό Αυγουστιάτικο ήλιο, επεξεργάζονται και συσκευάζονται στην επιχείρηση μας η οποία και εδρεύει από το 2013 στην Ιστιαία Ευβοίας. 

Διατίθενται σε λιανική και χονδρική πώληση, με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Παρέχοντας φροντίδα και δίνοντας πάντα προσοχή στην ποιότητα είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε ένα ξεχωριστό προϊόν που δεν θα έπρεπε να λείπει από τις διατροφικές σας συνήθειες.

Στόχος μας είναι αφενός η ευχαρίστηση του καταναλωτή και αφετέρου να διευρύνουμε διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας, έχοντας πάντα ως κύριο άξονα τα εξαιρετικά σύκα - τραγήματά μας. 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας

για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή για να
μας δώσετε την παραγγελία σας.